Resultat fra Nordisk Mesterskap 2018

Etter tre dager, og seks runder meg intense go partier, er Nordisk Go Mesterskap 2018 ferdig.

Det er jevnt på toppen av tabellen fram til siste spilte parti. Før siste runde var dte tre spillere på toppen av listen med fire seire.

Når siste runden av ferdig stod to spillere igjen med 5 seire, og av disse var det Henry Heming fra Finland som ble den nye nordiske mesteren!

Andre plassen gikk til Jannik Rasmussen fra Danmark, og på tredje plass kom Severin Hanevik fra Norge.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ sortorder=”60,49,48,50,52,53,65,54,55,56,57,61,58,59,62,63,51,64″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Her er full resultat liste:

Iløpet av turneringen var vi heldige nok å få besøk av Juri Kuronen som speilet 3 partier fra turneringen på KGS. Her følger SGFene fra de tre partiene.

Runde 2: Bingheng Yang vs Jannik Rasmussen
Runde 5: Severin Hanevik vs Bingheng Yang
Runde 6: Pål Sannes vs Henry Hemming