Rapport, Trondheim Open 2017

Trondheim Goklubb sin første turnering, Trondheim Open 2017, ble arrangert 25.-26. februar og var en knallsuksess! Det var totalt 17 deltakere, hvorav 10 fra Trondheim, 4 fra Oslo og 3 fra Bergen. Vi er veldig fornøyd med hvor mange som kom, og håper at enda flere vil komme neste år. Her kommer en rapport fra hvordan det gikk under turneringen!

Vi var så heldige å ha tilgang på det fantastiske lokalet som heter Drivhuset, et fint og behagelig lokale som passer veldig bra til go-turnering. På bildet under kan man se oppsettet. For å gi et slags profesjonelt inntrykk prioriterte vi at alle skulle ha eget bord med duk og et pent bordkort, og det virker som om dette falt i smak!

Dag 1:

Dagen startet med registrering klokka 09.30, og første runde kom i gang kl. 10.00. Mellom rundene var det satt av god tid til å gå gjennom partier og bespisning, med gratis frukt, kjeks, kaffe og te til deltakerne. Mellom det andre og tredje partiet ble det bestilt syv pizzaer, så alle var gode og mette til siste parti! Pål Sannes vant alle tre partier første dag og tok ledelsen, rett foran Tomas Hjartnes og Severin Hanevik som begge hadde vunnet to partier hver. Det ble dessverre ikke tatt noen bilder første dag, men her er et bilde fra siste parti.

Dag 2:

Andre dag var det to spillere som ikke kunne møte opp, så da ble vi 15 deltakere. Moren til John Isak fra Trondheim hadde bakt kake til alle, så tusen takk til henne! Dagen startet med en veldig spennende parti mellom Pål og Severin der Pål går av med seieren og forsterker ledelsen sin. Tomas vinner sitt parti og puster enda Pål i nakken, så mye står på spill inn i siste parti. I siste parti spiller både Pål og Tomas gode partier og begge vinner hvert sitt parti, dermed vinner Pål Trondheim Open! Gratulerer, Pål! Gratulerer også til Tomas med fire seire, en sterk prestasjon! Severin vant sitt siste parti og endte på en god 3. plass med tre seire, gratulerer! Etter siste parti ble det premieutdeling og gruppebilde før alle tok et tårevått farvel. Takk for denne gang 🙂

 

Her er alle resultatene fra turneringen (klikk på bildet for større format):

Her er link til resultatene på European Go Database:

http://www.europeangodatabase.eu/EGD/Tournament_Card.php?&key=T170225E&pin=16925634

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.