NM i Go er avlyst

Dette er, og har vært, et merkelig år for Go i Norge. Ingen fysiske turneringer er blitt spilt siden koronaviruset kom. Iløpet av vår-halvåret ble både Trondheim Open og Olso Open holdt som en-dags online turneringer istedet.

NM er i år avlyst. Det var en stund en håp om at vi kunne arrangere NM iløpet av høsten, men nå med den utviklingen de siste ukene ser vi at det ikke vil være mulig.

Iløpet av høsten har go klubbene begynt igjen der det lar seg gjøre. Smittesituasjonen gjør at det varierer fra uke til uke, men for de som ønsker å møtes fysisk for å spille kan man finne mer informasjon om det på her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.